Sincere mulțumiri cadrelor didactice

Situația creată de COVID 19 nu ne creează obstacole pentru a ne dezvolta activitatea profesională. În perioada 8.04- 18.04.2020 un grup de educator din IET din republică au participat la cursurile de formare continuă, care au fost organizate de  Centrul de Formare Continuă, a Universitatea Pedagogică de Stat ,,Ion Creangă,, din Chișinău, pe care le așteptăm de mai mult timp.

Ne-am simțit foarte bine în timpul cursurilor. Ne-am găsit într-un grup, conduși și instruiți de niște formatori de calitate, unde am putut greși, ca să învățăm să ne dezvoltăm și să contribuim la dezvoltarea celor mici. Am avut mari emoții, pentru că au fost altfel de cursuri – cursuri online – un format excelent orientat spre  formarea, dezvoltarea și consolidarea competențelor de utilizare a TIC, platforme online, care pentru noi a fost ceva nou.

Sincere mulțumiri cadrelor didactice de la Catedra Pedagogia Preșcolară, Educația Fizică și Dans, Doamnele Gînju Stela, dr., conf., Cojocari Lidia, dr., conf., Ohrimenco Aliona, dr., conf., Mocanu Liuba, dr., conf., dlui Chirilov Vasile, lector univ., și Carabet Natalia, dr., conf., care pe tot parcursul s-a găsit alături de noi, ne-a ghidat ca coordonator de program, pentru informațiile și materiale utile, lecțiile interesante și consultațiile acordate pe parcurs.

Aducem sincere mulțumiri dnei, Elena Țap, dr., director CFC, pentru organizarea și gestionarea realizării cursurilor de formare continuă online, care în viziunea noastră s-au desfășurat la cel mai înalt nivel.

 

Cadre didactice-educatori- Terlețchi Ecaterina, Untilă Nadejda, Sava Rodica, Grigoruța Tatiana, Bostan Elvira , Bulgaru Valentina